Jag blir så förskräckt. Idag i metro står det om BRIS sajt Squill, den är tillför att barn som är ute på nätet och chattar ska kunna anmäla alias/personer som beter sig misstänksamt på något vis.
Sen kan man alltid söka på sajten efter ett alias innan man lägger till personen till sina vänner. Om de är någon som tidigare blivit anmäld dyker det namnet upp.

Nu pratas de om att dem kanske måste lägga ner sajten för att BRIS har inte tillgångar så det räcker till att driva sajten!

Kom igen nu folk. Har du ett företag eller om du är privat person skänk pengar till detta ända mål för att barnen i vårt samhälle ska få det säkert.

Vi kan inte stoppa alla barn från att röra sig på nätet och chatta det är så verkligheten ser ut idag, vi kan inte heller stoppa alla pedofiler de kommer alltid att finnas och röra sig i vårt samhälle.

Vi är över 9 miljoner människor i sverige, jag vet faktiskt inte hur många vi är som har en faktisk inkomst men det är många.
Om vi alla med inkomst skulle ha autogiro på 50 kr i månaden till squill för att sajten ska kunna fortsätta utvecklas och vara stöd för barnen, skulle du ens märka om de pengarna saknades?

Det skulle i alla fall inte jag göra.

Jag har inga barn idag men jag vill gärna ha och den dan de finns i mitt liv vill jag inte se dem i klorna på en pedofil. 

Jag älskar barn, gör du?