Everybody´s going to the party, have a reel good time
Dancing in the desert. blowing up the sunshine.





Jämn vecka, vilket betyder att jag har haft ledig helg. Jag ljuger om jag påstår att den inte varit bra.
I fredags rockade pappa och de övriga gubbarna i Graham Sound taket av gymnastikhallen i Ursvik. Ett gäng medelålders karlar har startat ett band för att få glädjen av att bruka sina i övrigt dammiga instrument, men fan va bra dem är.
Med sin touch kör dem covers på gamla trallvänliga godingar som "Mustang Sally".

Utmattad efter veckan slocknade jag redan vid 23 tiden så va fredagen över.

Vaknar lördag morgon och känner mig faktiskt för första gången på länge utvilad. Gör i ordning frukost och tänder lite ljus. Tillsammans med min älskling äter vi en mysig frukost.
Sen bar det av till El giganten på Kungsgatan för att hälsa på (trakassera) Patrik aka Forest, en av världens bästa CS spelare och en av våra nära vänner.

Vi slapp p-böter, trots vår mysko parkering och åkte tillbaka över bron. Hög musik och efter alldeles för långtid framför spegeln är jag äntligen färdig sminkad och det bär av till Frida i Solna. Snacka lite skit och dricka lite cider, sen mötte vi Celia och drog in till stan.
Pontus, Galways och till sist Spitfire sen blev det en taxi hem över bron igen.

Men en riktigt jävla rolig kväll var det i alla fall. Jag saknar verkligen stockholms uteliv. En kväll på stan är som balsam för min själ.

Söndag och mamma fyller år. Vi möter upp hela familjen på Beirut Café och äter en fantastisk middag med Libanesisk mat.

Så med en utvilad, smörjd och belåten kropp sitter jag med datorn i knäet och spelar Nickelbacks Burn  it to the ground på högsta volym i lurarna.

Nu jävlar är det sängen och imorgon är det dags för ytterligare en ny vecka på Lindalen...

Som Tobias en gång sa " Jennifer ställ in dig på att alla är idioter, då kan du bara bli glatt överraskad om någon inte är det"

Går och lägger mig med hopp om att bli glatt överraskad denna vecka... Fuck off!


//Boxarn