En helg till har passerat, det är söndagkväll jag sitter med datorn i knät i soffan och tittar drömmande på sida efter sida med både klänningar och skor som skulle passa enormt bra i min samling.

Jag tar ett djupt andetag och suckar tungt när jag inser att den lilla lön som kommer in den 25:e varje månad knappast täcker några skoköp.
Men som sagt man kan ju alltid drömma.


Som dessa fantastiska skor som jag hittat på www.have2have.se Det skulle vara helt underbart att tillbringa vintern med de här på fötterna.



















I övrigt så var det Bowlingfest i fredags. Vilket tur man har när man har vänner som Pontus  som anordnar sådana roliga saker.

Inte för att jag är vidare värst bra på att bowla, men kul var det i alla fall.

Sen har jag tillbringat resten av tiden på jobbet http://www.lindalens.se den här helgen. Vi har ju en hel grupp med folk i det här samhället som blivit utknuffade i pereferin och behöver vår hjälp.
Så jag antar att jag ska vara glad över den insatsen jag gör för våra äldre, trots att lönen inte täcker min stora passion (skor).

16-19.00 idag har vi även en annan spännade sysselsättning, nämligen tvättstuga. Tvätten blir aldrig torr och mitt i manglandet kryper en enorm spindel över min arm.
Jag tycker verkligen att det är så fruktansvärt äckligt med spindlar, så tårarna börjar spruta och de är nog inte en käft på den här sidan av Lidingö som inte hörde mig skrika.

En intressant söndag som alltid. Börjat dagen med jobb 7.00-15.00, handlat, lagat mat, varit med fiskgryta till svärföräldrarna, tvättstuga och avsluta med en film.

Då har en till vecka passerat ...