PIP (sms)
Dumle :- Har du 65 kronor?
Boxarn: - Hurså?
Dumle:- Packa väskan, vi ska på kryssning!
Boxarn:- När går båten?




Sagt och gjort, jag packar väskan och möter Dumle på Gärdet 18.45. Väl inne på en terminal fylld med människor och den välbekanta stanken av bakfylla från gårkvällens resenärer, möter vi Putte och Ted.
Efter en evighet och lite fulstile har vi trängt oss och är på båten.

Silja, Galaxy är vårt hem närmaste 24 timmarna.

Innan kryssningen har Dumle och Putte haft en diskussion. Dumle säger till Putte:- ATT jag och Boxarn kan festa, efter en natt med oss är ni döda!
Putte: - Ni är inte värre än mig och Ted!

Du, de är GAME ON!

Vårt mission för kvällen är att bräcka grabbarna i att festa. Så väl inne på hytten öppnar vi en flaska med Bacardi, kvällens första shot är nere i magen!


En sväng till Taxfreen, jävlar vi glömde köpa groggvirke. Men vi köpte tripp. (som mer, söt sliskig dricka på tetra med sugrör)

De går att grogga på, dock smakar det skit!


Med groggen i högsta hugg, är det sminkdags och klädbyte som gäller. Så väl färdigsminkade och klara bråkar vi på pojkarna i hytten brevid som ligger och kollar på melodifestivalen.
Dags att bege sig ut på båten. Upp till "Starlight bar". Alla som varit på kryssning vet att det första stället man hamnar på är den stora delen med scen där alla medelålders kärringar svänger sina lurviga senare under kvällen.

Där hänger vi en stund och sedan är det dags att ta sig ner till hytten för kortspel. Dock blir det väldigt många klunkar per kort och inom en snar framtid är vi 4 stycken som är riktigt på G.

De närmaste timmarna tillbringar vi lite överallt på båten. Putte och Ted har dragit fram sitt hemliga vapen i form av en regnbågsfärgad clown peruk och ett par discoblinkande glasögon. Dessa är med överallt på båten under kvällen.



Kvällen slutar i ett jävla röj uppe på discot. Jag tror inte att det går att beskriva med ord hur sjukt jävla galen och bra kväll/natt vi hade.
Perfekta fyllan, perfekta sällskapet... den perfekta kryssningen.


Lagom trötta ligger vi dagen efter i hytten och tittar på disney chanel.
"Du är Tuttin i min Frutti" bästa kommentaren någonsin. Vi ramlar nästan ur sängarna av garv.

Ett par timmar senare har vi ledsnat totalt på att vara trötta och hängiga och bestämmer oss därför för att börja om!
Sagt och gjort ett par timmar senare är vi rätt dragna igen!

Går ner och ska kika lite på den pågående poker turneringen PAF har på båten. Vi står i dörren och tjuvkikar och någon säger "Hej Jennifer"
Vi vänder oss om och där står Mattias som jag hade pratat lite med kvällen innan. Han sa att han va där med jobbet, men inte att han faktiskt jobbade också!

Två reklam mössor och kortlekar senare, springer vi bokstavligt genom båtens korridorer. Hittar grabbarna, de är inte bara vi som börjat om!
Vinglar av båten ett par timmar senare. Sitter med våra reklam mössor på huvudet, värtahamnen bussterminal. Sjunger cocobombom smurf och halsar bacardi ur flaska.. BRA IDÈ.. NOT!

Väl i Hammarby höjden slänger Dumle ihop en måltid bestående av purjolök- bea och spaghetti! Mat i magen behövdes.
Putte dyker upp, Boxarn däckar!

Helt galen, underbar, sjukt jävla rolig första helg med Ledighetskomittén!






//Betzén

Kommentera

Publiceras ej