Long time, no see. Jag vet inte om det är pga. lathet eller bara det att jag inte vetat vad jag ska blogga om som gör att det varit tomt här sen mars.

Den 30 maj stuvade vi in 20 banankartonger, 1 stor flyttkartong och alla mina möbler i ett släp, körde de till solna och det står nu i säkert förvar hos Shurgard.
Men vissa grejer fick följa med mig till mitt nya hem. Då jag i en handvändning blev av med lägenheten, blev jag lika snabbt sambo.

Så nu bor jag ihop med C på Lidingö. Alla som känner mig väl säger alltid " Du bodde vart då nu sa du?" De är knappt jag förstår själv att jag hamnat på ön, men trivs som fisken i vattnet gör jag!

Flytta in i en ungkarlslya var då inte det enklaste måste jag säga. Där städning är något lägenheten hört talas om men aldrig riktigt förstått vad de är för något.
Jag har tillbringat några veckor med att städa och putsa. Byta ut och fixa till. De blommiga gardinerna fick ge plats åt svarta, värmeljus och blommor har hittat sin plats och lägenheten är snart extremt mysig.
C säger en dag : " Älskling du har gjort det jätte fint, du har gjort min lya till ett hem" jag sken som en liten sol när han sa det.

 

Vi har det väldigt mysigt ihop jag och C. Visst, alla par har väl sina problem och sina saker man måste jobba med. Men på det stora hela har vi det väldigt bra ihop och vi har haft några riktigt mysiga härliga stunder ihop hitils som sambos.

Jag har alltid ratat idéen på att leva som sambo och envisats med att jag ska leva själv. Men helt ärligt är det inte helt fel att veta att det varje kväll ligger någon brevid. Middagar med sällskap i levande form och tven är en sysselsättning vid dåligt väder, inte ett sällskap.

 

I tisdags fick den underbara idéen att vi skulle bada skumbad, med badkläder. Varför vet jag inte.. men sagt och gjort vi satte på oss badkläder och satte oss i badet med varsin öl.





Idag har vi dessutom varit jätte duktiga och äntligen satt upp barbordet i matrummet. Vår första måltid blev räksallad vid de nya bordet.. eller om C får bestämma åt vi ogräs, men gott tyckte han att det var.
Nu ska vi bara hitta plats för det gamla bordet. Vilket kommer ta sitt lilla tag om jag känner C rätt. Så länge får jag damsuga runt det gamla bordet och försöka att inte reta mig på det!



Nu ska jag dricka upp mitt kaffe på balkongen och njuta av svala men sköna sommarkvällar som denna.

Trevlig kväll!

Kram Betzén